Ser om Merlin

När jag var 7  år såg jag serien "Merlin" med min mamma. Jag började se om den för en månad sen och jag har ännu en gång blivit kär.
Asså det är helt sjukt hur en serie kan få mig att skratta, få gåshud och gråta på ett avsnitt. För er som inte har en aning om vad det här är för serie så ska jag berätta för er:
Serien utspelar sig på medeltiden och är baserad på "camelot-historien". Merlin är en ung pojke som  har förmågan att behärska magi. Camelots kung har dock bestämt att trolldom är ett brott som man blir straffad till döden med. Merlin bor tillsammans med en gubbe som heter Gaius som är hovets läkare. Han hjälper Merlin med sin magi. Den andra huvudrollen är prinsen Arthur som har mycket press över sig och hans pappa har många krav på honom. Arthur blir kär i en piga vid namn Gwen. Gwen är är den snällaste i hela serien men ändå hatar Kungen henne eftersom att hans son är kär i henne. I min TMI-tag berättade jag om att jag verkligen älskade Arthur och Gwen tillsammans (det är dem som är på bilden där uppe). Det är en sån vacker historia att dem måste behärska sig och inte får visa sin kärlek inför andra. Merlin bli i alla fall Arthurs tjänare. Dem är inte direkt bästa vänner men deras öden är bundna med varandra och dem måste samarbeta för att kunna överleva.
 
Ni kan hitta serien på tex Netflix men ni kan även köpa den på hemmakväll eller någon annan video-butik :)
hoppas ni blev sugna på att se denna serie, ni kommer inte att ångra er det är komedi, drama, romantik och fantasy i ett.  herrå--- kalven