Min sommar 2015.

Eftersom att jag inte skrivit så många inlägg under sommaren tänkte jag göra en sammanfattning över min sommar och berätta lite om den. Jag slutade på min förra skola för att sedan börja på en ny till höst. Jag har varit med den klassen i 6 år så det var ju såklart lite svårt. Såhär såg jag ut när jag började(längst upp) och när jag slutade(längst ner):
 Sedan så chillade jag bara allmänt i några veckor,haha. Jag åkte till Småland i 6 dagar med min pappa, hans fru, min syrra och min kusin. Det var jättehärligt.
 
Sedan var jag på "summer camp" med mitt lag. Det var verkligen jättekul! Jag ville inte ens gå dit för bara för att jag var så nervös. Men det var som sagt verkligen jättekul<33.
Och sen chilla jag lite till och nu har jag börjat skolan. Vart tog mitt sommarlov vägen?! Nu har jag börjat på en ny skola. Jag har börjat på Humfryskolan i Malmö. Har fått många nya fina vänner och trivs jättebra. Delar också korridor med världens bästa Youtuber,  Tova Helgesson. Hoppas er sommar varit bra och att skolstarten varit okej. Så ses vi med ett nytt inlägg på torsdag. Herrå --kalven